Ervaring Marianne

Hoe ervaart Marianne het traject als licentiepartner?

Creëer zelf je werkgeluk en wordt ZZP-er!

Ik zei mijn baan op en besloot iets totaal anders te gaan doen en nu leef ik mijn mooiste leven… ik merk dat deze teksten steeds vaker voorbij komen en nogal geromantiseerd worden. Maar hoe is dit nu echt? Wat als je echt gaat doen wat je altijd al wilde? Daar kan ik je meer over vertellen! Geen uber romantisch verhaal overigens, vertel je namelijk liever hoe het echt werkt en hoe wij bereiken waarvan we dromen.

Daarom krijg jij antwoord op een aantal vragen door Marianne, een van mijn licentiepartners. Geen aangepaste teksten, je krijgt gewoon te lezen wat ik van haar ontvangen heb.

Dus je kunt haar bellen om het na te vragen als je wilt! 😉 ! 

1) Wie ben je en wat bied jij jouw klanten?
Marianne Vissers, procesconsultant, met ruim 25 jaar ervaring op HR back office en op het secretariaat kijk ik graag met je mee naar processen op deze afdelingen. Optimaliseren van processen, inzicht in knelpunten analyseren, implementeren van nieuwe werkprocessen
Bij welk vraagstuk kun jij een klant het beste helpen?
Je kunt me inzetten bij het analyseren van knelpunten binnen de organisatie, voor het optimaliseren of bij het implementeren van nieuwe werkprocessen van de HR- en backoffice of secretariaat. Mocht je tijdelijk iemand nodig hebben dan kom ik ook graag en zal altijd bovenstaande meenemen in mijn werk.
2) Waarom ben je voor jezelf begonnen en wat brengt het je?

Ik ben voor mezelf begonnen, omdat ik bij mijn huidige werkgever niet betaald werd naar wat ik deed en waard was, dat ging wringen!
Het heeft me echt heel veel gebracht, meer rust maar vooral eigen regie. Heerlijk!
en je bent zelf aan zet bij wat je doet. Tevens heb ik zoveel leuke lieve mensen leren kennen waar ik heel veel van kan leren en die ik wanneer ik in loondienst was gebleven nooit had ontmoet.

3) Waar was je naar opzoek toen je bij Miss Troubleshooter terecht kwam?

Hoe ga ik het aanpakken, is er markt voor wat ik kan en wil gaan aanbieden, maar vooral…waar begin ik!

4) Wat was je grootste inzicht tijdens het starten van je bedrijf?

Het begon met de Q&A, zo duidelijk, daarna de diverse gesprekken met Esther die me inzicht gaf in waar ik nu echt goed in ben en hoe ik dat kan neerzetten.

5) Wat is voor jou (en voor jouw klanten) de meerwaarde van onze samenwerking?

Ik heb daardoor een duidelijke visie gekregen van wat ik wel wil en waar ik echt goed in ben. Maar ook de stappen die nodig te zijn om te blijven groeien etc. Door samen te werken blij je steeds in beweging. Daarnaast heb ik via MT een netwerk met kei leuke hardwerkende dames met elke een eigen expertise waar ik altijd terecht kan met vragen etc. Zo fijn! Echt een meerwaarde aan onze samenwerking.

Marianne Vissers - Vis Connect - procesconsultant
6) Hoe ervaar je de samenwerking met mij en mijn begeleiding hierin?

Super, ik kan niks anders zeggen. Professioneel, menselijk, actie gericht, laat iedereen in zijn waarde. Ik raad iedereen aan die plannen heeft om MT te benaderen en kijken wat ze voor je kan doen.

7) Wat adviseer je anderen, die nog twijfelen om de stap naar zzp-er te zetten?

Een Q&A van MT volgen, bel eens een een licentiepartner en luister naar de ervaringen. Bel me gerust 🙂. Het is zo fijn dat je je eigen agenda beheert en daarnaast doet wat je echt leuk vindt!

Hier ben ik toch wel heel trots op!
Bekijk hier de site van Marianne die we samen gerealiseerd hebben www.visconnect.nl