Als ondernemer zijn goede foto's essentieel

Branding fotoshoot

Als ondernemer is het belangrijk een uitgebreide en professionele beeldbank te hebben. Je gebruikt deze foto’s op veel verschillende plekken en een eerste indruk maak je maar 1x. Denk maar eens aan je website, een LinkedIn profiel, social media of een advertentie of brochure. 

Tijdens deze fotoshoot zetten we jou en je bedrijf in de spotlights. Foto’s die weergeven wat je doet, in de huisstijl van je bedrijf en waar jij op je allermooist op staat. 

Branding Fotoshoot

prijs €595,- excl btw

Eerst volgende data:

  • dinsdag 15 Maart, Boschenhoofd
  • maandag 9 Mei
  • maandag 4 Juli
  • maandag 12 September
  • maandag 14 November

Mensen doen zaken met mensen

Waarom een professionele fotoshoot?

Een nieuwe profielfoto, begeleidende afbeeldingen bij een e-book of brochure, afwisseling op social media of een geweldige eerste indruk op je website. Persoonlijke foto’s en jij op je best! Je toekomstige klant of werkgever ziet direct wie je bent. Maak een verpletterende eerste indruk op je social media kanalen of gewoon leuk voor thuis aan de muur! 

Na het reserveren van de gewenste datum en tijd ontvang je per mail een styling guide met tips van onze styliste. dit is om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de fotoshoot en helpt het je kiezen bij je twee (zelf meegenomen) kledingsets.

Bij aankomst op de locatie ga je als eerste langs de visagist voor haar en make-up. Tijdens een kopje koffie bespreek je samen met de stylist de shotlist en welke accessoires je daarbij wilt gebruiken. Tijdens de één uur durende fotoshoot zorgt de fotograaf ervoor dat je volledig op je gemak bent en dat er ruimschoots foto’s worden gemaakt om later uit te kiezen. Je kunt één keer van complete kledingset wisselen. Wel is er ruimte voor een extra vest, colbertje of blouse.

Na ongeveer 14 dagen ontvang je jouw online fotogalerij waaruit je 15 foto’s mag kiezen. Overige foto’s zijn bij te bestellen. De gekozen foto’s kun je daarna in hoge resolutie downloaden. 

Reviews

Hoe hebben anderen deze dag ervaren?

Hoe werkt het precies

Wat zit er in het pakket?

Over de dag

De locaties

De locaties kunnen per dag afwijken. Zo kun je kiezen in wat het beste bij jou past. De locaties verschillen van woonhuizen, gebouwen, horeca gelegenheden en B&B’s. 

De ruimtes huren we de hele dag af zodat we niet gestoord worden tijdens deze leuke dag. Er is op elke locatie ruimte om om te kleden.

Tijdens een fotoshoot dag is er water, thee, koffie en lekkers aanwezig.

De mooiste plaatjes

De fotograaf

Annoesjka Graaf van NOESJmoments is de vaste fotograaf.  Ze heeft jarenlang ervaring in het maken van website en branding fotoshoots.

Je ontspannen bij Annoesjka is geen enkel probleem. Haar oog voor detail, licht en styling zorgen voor de mooiste plaatjes.

Naast brandingshoots doet Annoesjka ook wedding-shoots, website-shoots, travel- shoots en food-fotografie.

FAQ

Ja hoor dat kan! Alle foto’s worden opgeleverd in een online gallerij. Hier mag je 15 foto’s uitkiezen. Wil je er meer bijbestellen dan kan dat voor €10,- per extra foto.

Betaling geschiedt direct na inschrijving via de webshop van Li-Z (je wordt direct doorgestuurd na klikken op de button), na betaling is de inschrijving definitief.

Annuleren
Kan tot 2 weken vooraf kosteloos.
Bij 14 – 10 dagen vooraf ontvang je 50% retour
Bij10 – 5 dagen vooraf is de restitutie 20%
Bij annulering binnen 5 dagen of no show worden de volledige kosten doorbelast en niet gerestitueerd

Doe iets aan wat bij je past én wat je ook draagt tijdens je werk. Draag jij altijd fel gekleurde sneakers? Dat is het leuk dit terug te zien op de foto’s. Wij zullen je een beetje op weg helpen met onze styleguide. Deze ontvang je vooraf per mail. 

Het is handig altijd wat extra kleding of accessoires mee te nemen in je huisstijl kleuren. Dat is mooi voor het grotere geheel. Ook een aantal basic kledingstukken zijn handig. Dan hebben we keuze tijdens de fotoshoot.

Op de foto’s zijn de algemene voorwaarden van NOESJmoments van toepassing. Lees die hier.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons gerust een mailtje met alles wat je graag zou willen weten. We beantwoorden deze graag!