MT Academy

In dit online groepstraject word je begeleid door 2 business coaches om in 6 maanden te starten als ZZP-er

ONLINE GROEPSTRAJECT

Onder begeleiding van 2 businesscoaches

in 6 maanden starten als ZZP-er

Jij bent expert in je vak, je functioneert op hoog niveau, maar het ontbreekt je aan ondernemersvaardigheden om je bedrijf succesvol in de markt te zetten. Je blijft hangen en dit frustreert je…

Daarom is de MT Academy precies iets voor jou! Een fantastisch pakket om jouw bedrijf vorm te gaan geven en je leven in te richten onder je eigen voorwaarden. Alles begint met een plan …. Een doordacht en goed plan! Jij kunt hier nu direct mee aan de slag. Wij ga nu iets aanbieden tegen een enorm goed tarief, omdat wij staan voor hoge kwaliteit. Wij staan achter de vrouwen die hun dromen gaan najagen,  wij willen dat jij dit echt realiseert en wij jou gaan helpen!

WAT IS DE INHOUD VAN DEZE OPLEIDING

Ik help ambitieuze vrouwen naar een succesvolle onderneming

Het bedrijfsleven is klaar voor goede remote medewerkers die hard willen werken. Die 100% geven en blijven mee ontwikkelen in de markt. Een scherp oog hebben op wat beter en efficiënter kan. Juist wanneer je niet in loondienst bent, kun jij dit veel beter waarnemen. Super waardevol voor een bedrijf en dat is ook nog eens veel leuker! 

Website & Branding

Professionele branding & website.
In 3 maanden staat je bedrijf online. De social media kanalen ingericht, je visitekaartje geprint en de website online. Geleel in eigen huisstijl.

Online coach calls

De eerste 3 maanden word je gecoacht met het opstarten van jouw bedrijf. Jouw groep komt online bij elkaar om samen te werken aan ieders bedrijf.

Groei & Succes

Na 3 maanden ga je aan de slag bij je eerste werkgever. Tijdens de Master Mind Meetings begeleid de business coach de groep tijdens dit proces.

Support & helpdesk

De online academie en community is er voor alle vragen, het delen van documenten en het samen sparren.

Inkoopvoordeel

Profiteer van inkoopvoordeel van o.a. juridische documenten, fotoshoots en workshops.

Software tools

Maak gebruik van onze favoriete software programma’s en tools! Dit maakt het werken efficient, makkelijk en productief.

MT Academy - Online remote control opleiding voor starters
MT Academy - Online remote control opleiding voor starters 1