MT Community

Sluit je aan bij ons netwerk

Alleen ga je sneller Samen kom je verder

Komt dit jou ook bekend voor?

Ik kan je helpen! Met de MT community sluit je aan bij mijn netwerk vol enthousiaste en ambitieuze ondernemers. Een plek waar je samen kunt sparren over je business. Waar je met andere ondernemers kan samenwerken. Bij wie je om advies mag vragen bij lastige situaties. En aan wie je werk kan uitbesteden en mag ontvangen. Zo kunnen we samenwerken en bouwen aan onze mooie bedrijven.

MT Community - Zakelijk netwerk vrouwelijke ondernemers Breda
Gezamenlijke inkoop van workshops en trainingen

Samen leren en werken

aan ons bedrijf

Als ondernemer is het nodig om te blijven ontwikkelen en leren. Dit geldt voor jou als persoon in je persoonlijke ontwikkeling, maar ook in kennis voor je bedrijf.

Het voordeel van een netwerk is heel veel kennis. Zo geven we elkaar vaak trainingen, maar komen we ook gezamenlijke trainingen en workshops in. Dit is gezellig, voordelig en praktisch! 

MT Community - Zakelijk netwerk vrouwelijke ondernemers Noord-Brabant

Als member van de MT Community heb je niet de kosten en verplichtingen van een Netwerk club maar wel de voordelen van een uitgebreid netwerk met gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers!

Als member van de MT Community

Ga je sneller, kom je verder én ben je niet alleen!

Het membership van de MT Community kun je zien als vorm van een lidmaatschap. Je investeert maandelijks een bedrag van € 24,95. Hiermee ben je altijd als eerste op de hoogte van onze trainingen en workshops, sluit je aan bij het leukste netwerk van Noord-Brabant én omring je je met ‘collega’s’ die je ondersteunen, aanjagen en motiveren.

Alle voordelen op een rij

Samen ondernemen

doe je zo!

  • Voordelig meedoen aan trainingen en workshops
  • Opdrachten doorschijven, overnemen en aanbevelen aan elkaar
  • Samenwerk dagen als echte collega’s
  • Vragen stellen, brainstormen en informatie uitwisselen
  • Elkaar aanjagen, motiveren en ondersteunen
  • Leuke bijeenkomsten
  • Een uitgebreid netwerk van bedrijven en ZZP-ers
  • Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes over programma’s, documenten en tools

Na mijn traject als licentiepartner wilde ik toch graag betrokken blijven bij dit gezellige netwerk.
Ik heb geen continue begeleiding meer nodig, maar het is heel fijn om niet alleen te zijn en bij lastige vragen een vangnet te hebben zodat ik kan blijven ontwikkelen.

Ellen

Ik vind acquisitie best lastig. Doordat ik aangesloten ben bij het de MT Community komen er vaak leuke opdrachten voorbij of kan ik andere dames ondersteunen met mijn diensten. Win Win situatie vind ik.

Kim