Meet the team

Maak kennis met alle licentiepartners, onze experts in de zakelijke dienstverlening.

Een team met succesvolle dames

Maak kennis met onze (virtuele) Business experts

Full service (virtual) Business Experts

Jouw office, sales- en klantprocessen verbeteren. Wij regelen en zorgen voor jou en je klanten met als doel ontzorgen en verbeteren gericht op groei. Wij werken secuur, gaan net even verder dan anderen en bovenal maken wij het niet ingewikkeld maar juist praktisch. Wat overigens niet wil zeggen dat we geen ingewikkelde dingen kunnen regelen en verwerken. Integendeel zelfs, daar houden wij juist van!

Onze methodiek

Het verbeteren van kantoor, klant- en salesprocessen of het praktisch maken van een nieuwsbrief kan alleen succesvol verlopen wanneer je werkt met een heldere methodiek, daar zijn wij van overtuigd. Om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen en onze opdrachtgever daarin goed te kunnen ondersteunen adviseren wij voorafgaand aan de start van het project wat we gaan doen en met wie voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Er rekenen diverse bedrijven op de Business experts van Miss Troubleshooter, zowel op afstand als op locatie. Zo werken we voor grote organisaties als Visser & Smit Hanab b.v., Vistage Benelux en MKB bedrijven zoals Hommel auto’s, maar ook voor advocatenkantoren, diverse stichtingen en zzp-ers.

Onze opdrachtgevers willen hun dienstverlening of interne processen verbeteren om een snelle, soepele en duurzame groei te realiseren. Wij werken graag voor bedrijven die houden van een directe benadering en op zoek zijn naar praktisch advies en constructieve ondersteuning.

Esther de Vroomen - Nelen

Business Succes Coach - Eigenaar

Als dwarsdenker kan Esther door ‘geïnformeerd associëren’ nieuwe oplossingen vinden. Ze komt met nieuwe inzichten om anderen te inspireren.​

Daarnaast is zij een echte match-maker. Ze weet snel te schakelen en kent de expertises binnen haar team. Hierdoor weet ze direct of er iemand geschikt is voor de job. Wanneer er geen match is, zal zij dit ook eerlijk aangeven. Service & klanttevredenheid staan bij haar hoog evenals betrouwbaarheid en loyaliteit.

Nancy Kerstens - Office secretary

Nancy Kerstens

JURIDISCH OFFICE EXPERT

Nancy beschikt over ruim 15 jaar ervaring als juridisch secretaresse, ​HBO-directiesecretaresse en rechten voor de directiesecretaresse.

Ellen Kuit

KLANTRELATIE EXPERT

Relatiebeheer is voor iedere organisatie van essentieel belang. Ik zorg ervoor dat klantbelevingen verbeterd worden en de omzet verhoogt.

Adrienne van Gijsel - A3 project coordinatie

Adrienne van Gijsel

PROJECT EXPERT

Project coördinatie vergt veel zorg en aandacht. Dat is nou juist waar A3 Project Coördinatie voor staat! Andere mensen helpen, dat is wat ik doe! Ik zie direct wat er binnen een (groot of klein) project veel efficiënter en effectiever georganiseerd kan worden. En dat is winst! Doordat ik sterk ben in het omzetten van complexe situaties naar overzichtelijke planningen en uitvoerbare acties ben ik ook inzetbaar voor interim opdrachten als executive assistant, management assistant, personal assistant, virtual assistant (VA).

Tessa van Oers

STRATEGISCH HR EXPERT

Maak je werkgeversmerk uniek, aantrekkelijk en zichtbaar, zodat je toptalenten aantrekt en bedrijfsgroei realiseert.

Eva Janssen - Empowered by Eva

Eva Janssen

SALES EXPERT

Groei door de ontwikkeling van je organisatie, de klantreis door sales coaching. Waarbij het succes zit in het totaalplaatje. Je kunt een geweldig product of dienst hebben, maar als de klantbeleving niet klopt gaan klanten op zoek naar een ander.

Meike Coacht - Meike van den Nieuwendijk 5

Meike van den Nieuwendijk

FUTURE TALENT EXPERT

Kiezen vanuit je eigen talenten en vanuit jouw ambities en daarop durven te vertrouwen. Meike Coacht biedt begeleiding aan mensen en jongeren bij het maken van keuzes in loopbaan en studie. Ze laat je zien wie je bent en wat je kunt, met dat inzicht krijg je meer grip op je toekomst.

Getting Organised organisatietalent - 2

Manuela Riitano

PERSONAL BUSINESS EXPERT

Ben je druk en onrustig in je hoofd? Heb je het gevoel dat je effectiever kunt werken, maar weet je niet hoe? Wil je je bedrijf naar een next level tillen? Met Getting Organised zorg ik voor meer overzicht, regelmaat en rust. Jouw rechterhand bij het creëren van structuur in je dag!

Fleur van Hooff

HAPPINESS EXPERT

Als werkgelukdeskundige help ik jouw organisatie met het motiveren van werknemers, meer geluk op de werkvloer en succes binnen je bedrijf.

Career Imago employee journey - 1

Samantha Janssen

EMPLOYER BRANDING EXPERT

Goede medewerkers bepalen het succes van je bedrijf. Het is dus belangrijk om goed en bewust te investeren in de employee journey. Met Career Imago bied Samantha je verschillende mogelijkheden om je werkgeversimago een boost te geven.

Annerique Roosegaarde Bisschop

OFFICE PERFORMANCE EXPERT

Annerique adviseert en ondersteunt organisaties in het efficiënter inrichten van de kantoororganisatie zodat het de gewenste bedrijfsgroei kan gaan faciliteren. Daarnaast coach ik zelfstandig ondernemers in het omzetten van ideeën naar acties naar resultaat, waarmee ze een persoonlijke en zakelijke groei realiseren.

Martine - Aan de slag met verandering

Martine Uijterlinde

VERANDER & GROEI EXPERT

'Aan de Slag-Met verandering' begeleid jou met een specifieke aanpak om de ontwikkeling binnen jouw organisatie verder op weg te helpen, uit te voeren, te laten landen en te beklijven. Met aandacht voor de ​cijfers en de mens.

Netty Nanne - Netty Works

Netty Buter - Nanne

Business expert

NettyWorks staat voor professionalisering van bedrijfsvoering en processen door middel van goede organisatie. Op het niveau waar jouw organisatie op dit moment om vraagt. Van strategie t/m support. Haal het maximale uit je onderneming en realiseer bedrijfsgroei.