Meet the team

Maak kennis met alle licentiepartners, onze experts in de zakelijke dienstverlening.

Een team met succesvolle dames

Maak kennis met onze (virtuele) Business experts

Full service (virtual) Business Experts

Jouw office, sales- en klantprocessen verbeteren. Wij regelen en zorgen voor jou en je klanten met als doel ontzorgen en verbeteren gericht op groei. Wij werken secuur, gaan net even verder dan anderen en bovenal maken wij het niet ingewikkeld maar juist praktisch. Wat overigens niet wil zeggen dat we geen ingewikkelde dingen kunnen regelen en verwerken. Integendeel zelfs, daar houden wij juist van!

Onze methodiek

Het verbeteren van kantoor, klant- en salesprocessen of het praktisch maken van een nieuwsbrief kan alleen succesvol verlopen wanneer je werkt met een heldere methodiek, daar zijn wij van overtuigd. Om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen en onze opdrachtgever daarin goed te kunnen ondersteunen adviseren wij voorafgaand aan de start van het project wat we gaan doen en met wie voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Er rekenen diverse bedrijven op de Business experts van Miss Troubleshooter, zowel op afstand als op locatie. Zo werken we voor grote organisaties als Visser & Smit Hanab b.v., Vistage Benelux en MKB bedrijven zoals Hommel auto’s, maar ook voor advocatenkantoren, diverse stichtingen en zzp-ers.

Onze opdrachtgevers willen hun dienstverlening of interne processen verbeteren om een snelle, soepele en duurzame groei te realiseren. Wij werken graag voor bedrijven die houden van een directe benadering en op zoek zijn naar praktisch advies en constructieve ondersteuning.

Esther de Vroomen - Nelen

Business Succes Coach - Eigenaar

Als dwarsdenker kan Esther door ‘geïnformeerd associëren’ nieuwe oplossingen vinden. Ze komt met nieuwe inzichten om anderen te inspireren.​

Daarnaast is zij een echte match-maker. Ze weet snel te schakelen en kent de expertises binnen haar team. Hierdoor weet ze direct of er iemand geschikt is voor de job. Wanneer er geen match is, zal zij dit ook eerlijk aangeven. Service & klanttevredenheid staan bij haar hoog evenals betrouwbaarheid en loyaliteit.

Regio West-Brabant

Nancy Kerstens - Office secretary

Nancy Kerstens

JURIDISCH OFFICE EXPERT

Nancy beschikt over ruim 15 jaar ervaring als juridisch secretaresse, ​HBO-directiesecretaresse en rechten voor de directiesecretaresse.

Ellen Kuit

BEDRIJFSOPTIMALISATIE

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, verschuift de focus vaak ongemerkt van jouw core business naar het voortdurend brandjes blussen. Groeien met het bedrijf dat bij jou past. Ik maak een unieke analyse van de groeikansen en bottlenecks in jouw bedrijf. Na de analyse kan ik een structureel plan voor je maken en je helpen met de implementatie en uitvoer hiervan.

Adrienne van Gijsel - A3 project coordinatie

Adrienne van Gijsel

PROJECT EXPERT

Project coördinatie vergt veel zorg en aandacht. Dat is nou juist waar A3 Project Coördinatie voor staat! Ik ben ook inzetbaar voor interim opdrachten als executive assistant, management assistant, personal assistant, virtual assistant (VA).

Tessa van Oers

STRATEGISCH HR EXPERT

Maak je werkgeversmerk uniek, aantrekkelijk en zichtbaar, zodat je toptalenten aantrekt en bedrijfsgroei realiseert.

Eva Janssen

CUSTOMER EXCELLENCE EXPERT

Groei door de ontwikkeling van je organisatie, de klantreis door sales coaching. Waarbij het succes zit in het totaalplaatje. Je kunt een geweldig product of dienst hebben, maar als de klantbeleving niet klopt gaan klanten op zoek naar een ander.

Meike Coacht - Meike van den Nieuwendijk 5

Meike vd Nieuwendijk

FUTURE TALENT EXPERT

Kiezen vanuit je eigen talenten en vanuit jouw ambities en daarop durven te vertrouwen. Meike Coacht biedt begeleiding aan mensen en jongeren bij het maken van keuzes in loopbaan en studie. Ze laat je zien wie je bent en wat je kunt, met dat inzicht krijg je meer grip op je toekomst.

Interim officemanager - Anske Janssen

Anske Janssen

PROJECT MANAGEMENT OFFICER

Professionele ondersteuning voor backoffice werkzaamheden of voor het oppakken van projecten met een kop en een staart? Ik kan niet wachten om werkzaamheden voor je uit handen te nemen, zodat jij meer tijd en rust hebt om aan je bedrijf te werken.

Staat jouw naam hier binnenkort?

Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden voor jou!

...

HR consultant

Binnenkort meer over deze nieuwe licentiepartner.

...

BUSINESS DEVELOPMENT

Binnenkort meer over deze nieuwe licentiepartner.

Regio Den Bosch

Regio Noord- en Zuid-Holland

Getting Organised organisatietalent - 2

Manuela Riitano

PERSONAL BUSINESS EXPERT

Ben je druk en onrustig in je hoofd? Heb je het gevoel dat je effectiever kunt werken, maar weet je niet hoe? Wil je je bedrijf naar een next level tillen? Met Getting Organised zorg ik voor meer overzicht, regelmaat en rust. Jouw rechterhand bij het creëren van structuur in je dag!

Marianne Vissers - Vis Connect - procesconsultant

Marianne Vissers

PROCESCONSULTANT

Als procesconsultant ondersteun ik bij het optimaliseren van werkprocessen op secretariaten en HR backoffice.

Martine - Aan de slag met verandering

Martine Uijterlinde

VERANDER & GROEI EXPERT

'Aan de Slag-Met verandering' begeleid jou met een specifieke aanpak om de ontwikkeling binnen jouw organisatie verder op weg te helpen, uit te voeren, te laten landen en te beklijven. Met aandacht voor de ​cijfers en de mens.

Looking for you!

Met jouw expertise

Regio Gelderland

Career Imago employee journey - 1

Samantha Janssen

EMPLOYER BRANDING EXPERT

Goede medewerkers bepalen het succes van je bedrijf. Het is dus belangrijk om goed en bewust te investeren in de employee journey. Met Career Imago bied Samantha je verschillende mogelijkheden om je werkgeversimago een boost te geven.

Annerique Roosegaarde Bisschop

OFFICE PERFORMANCE EXPERT

Annerique adviseert en ondersteunt organisaties in het efficiënter inrichten van de kantoororganisatie zodat het de gewenste bedrijfsgroei kan gaan faciliteren. Daarnaast coach ik zelfstandig ondernemers in het omzetten van ideeën naar acties naar resultaat, waarmee ze een persoonlijke en zakelijke groei realiseren.