Meet the team

Maak kennis met alle licentiepartners, onze experts in de zakelijke dienstverlening.

Een team met succesvolle dames

Maak kennis met onze (virtuele) Business experts

Full service (virtual) Business Experts

Jouw office, sales- en klantprocessen verbeteren. Wij regelen en zorgen voor jou en je klanten met als doel ontzorgen en verbeteren gericht op groei. Wij werken secuur, gaan net even verder dan anderen en bovenal maken wij het niet ingewikkeld maar juist praktisch. Wat overigens niet wil zeggen dat we geen ingewikkelde dingen kunnen regelen en verwerken. Integendeel zelfs, daar houden wij juist van!

Onze methodiek

Het verbeteren van kantoor, klant- en salesprocessen of het praktisch maken van een nieuwsbrief kan alleen succesvol verlopen wanneer je werkt met een heldere methodiek, daar zijn wij van overtuigd. Om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen en onze opdrachtgever daarin goed te kunnen ondersteunen adviseren wij voorafgaand aan de start van het project wat we gaan doen en met wie voor het beste resultaat.

Esther de Vroomen - Nelen

Business Succes Coach - Eigenaar

Als dwarsdenker kan Esther door ‘geïnformeerd associëren’ nieuwe oplossingen vinden. Ze komt met nieuwe inzichten om anderen te inspireren.​

Daarnaast is zij een echte match-maker. Ze weet snel te schakelen en kent de expertises binnen haar team. Hierdoor weet ze direct of er iemand geschikt is voor de job. Wanneer er geen match is, zal zij dit ook eerlijk aangeven. Service & klanttevredenheid staan bij haar hoog evenals betrouwbaarheid en loyaliteit.

Onze opdrachtgevers

Er rekenen diverse bedrijven op de Business experts van Miss Troubleshooter, zowel op afstand als op locatie. Zo werken we voor grote organisaties als Visser & Smit Hanab b.v., Vistage Benelux en MKB bedrijven zoals Hommel auto’s, maar ook voor advocatenkantoren, diverse stichtingen en zzp’ers.

Onze opdrachtgevers willen hun dienstverlening of interne processen verbeteren om een snelle, soepele en duurzame groei te realiseren. Wij werken graag voor bedrijven die houden van een directe benadering en op zoek zijn naar praktisch advies en constructieve ondersteuning.

Regio West-Brabant

Nancy Kerstens - Office secretary

Nancy Kerstens

JURIDISCH OFFICE EXPERT

Nancy beschikt over ruim 15 jaar ervaring als juridisch secretaresse, ​HBO-directiesecretaresse en rechten voor de directiesecretaresse.

Ellen Kuit

BEDRIJFSOPTIMALISATIE

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, verschuift de focus vaak ongemerkt van jouw core business naar het voortdurend brandjes blussen. Groeien met het bedrijf dat bij jou past. Ik maak een unieke analyse van de groeikansen en bottlenecks in jouw bedrijf. Na de analyse kan ik een structureel plan voor je maken en je helpen met de implementatie en uitvoer hiervan.

Adrienne van Gijsel - A3 project coordinatie

Adrienne van Gijsel

PROJECT EXPERT

Project coördinatie vergt veel zorg en aandacht. Dat is nou juist waar A3 Project Coördinatie voor staat! Ik ben ook inzetbaar voor interim opdrachten als executive assistant, management assistant, personal assistant, virtual assistant (VA).

Tessa van Oers

STRATEGISCH HR EXPERT

Maak je werkgeversmerk uniek, aantrekkelijk en zichtbaar, zodat je toptalenten aantrekt en bedrijfsgroei realiseert.

Meike Coacht - Meike van den Nieuwendijk 5

Meike vd Nieuwendijk

FUTURE TALENT EXPERT

Kiezen vanuit je eigen talenten en vanuit jouw ambities en daarop durven te vertrouwen. Meike Coacht biedt begeleiding aan mensen en jongeren bij het maken van keuzes in loopbaan en studie. Ze laat je zien wie je bent en wat je kunt, met dat inzicht krijg je meer grip op je toekomst.

Interim officemanager - Anske Janssen

Anske Janssen

PROJECT MANAGEMENT OFFICER

Professionele ondersteuning voor backoffice werkzaamheden of voor het oppakken van projecten met een kop en een staart? Ik kan niet wachten om werkzaamheden voor je uit handen te nemen, zodat jij meer tijd en rust hebt om aan je bedrijf te werken.

Els Doorakkers - Virtuels

Els Doorakker

Marketing

Op flexibele basis ben ik inzetbaar om full focus al jouw marketing en sales activiteiten op te zetten. Doelstellingen bepalen, Marketing & sales concepten bedenken en projecten uitvoeren.

Regio Oost Brabant

Marielle Vink - Concept in Business

Marielle Vink

Procesregisseur

Githe Frijters

Trainer/Coach PMA

Marianne Vissers - Vis Connect - procesconsultant

Marianne Vissers

PROCESCONSULTANT

Als procesconsultant ondersteun ik bij het optimaliseren van werkprocessen op secretariaten en HR backoffice.

Adriana Luns - Kantoormentor voor jonge professionals

Adriana Luns

kantoormentor voor jonge Professionals

Als zakelijk professioneel organizer help ik jou grip op je dag te creëren. Maar vooral in je hoofd. Door structuur in je agenda aan te brengen krijg jij weer ruimte voor de dingen waar het ècht om gaat. Niet eenmalig, maar structureel.

Regio Noord- en Zuid-Holland

Martine - Aan de slag met verandering

Martine Uijterlinde

VERANDER & GROEI EXPERT

'Aan de Slag-Met verandering' begeleid jou met een specifieke aanpak om de ontwikkeling binnen jouw organisatie verder op weg te helpen, uit te voeren, te laten landen en te beklijven. Met aandacht voor de ​cijfers en de mens.

Lucia van der Stok

Astrid Sieswerda

Regio Flevoland

Selma v Nieuwenhuijsen - Clover Office Support

Selma van Nieuwenhuijzen

Project support

Processen in kaart brengen, systemen uitpluizen en beschrijven zodat medewerkers er goed mee kunnen werken; ik houd ervan! Ik ga door tot het ècht duidelijk is. De basis goed krijgen, zodat die voor je werkt, zo ontzorg ik.

Looking for you!

Met jouw expertise