Meet the team

Als ondernemer begrijp je maar al te goed dat samenwerken met een team van professionals de sleutel is tot succes. Dat is precies waarom ik al jarenlang nauw samenwerk met een team van dames die elk hun eigen specialiteit hebben. Onze samenwerking is gericht op het leveren van de best mogelijke resultaten voor onze licentiepartners en het ondersteunen van jou om zo succesvol mogelijk te zijn in de markt.


Ons team bestaat uit zorgvuldig gekozen professionals die stuk voor stuk een passie hebben voor hun vakgebied. Zo hebben we bijvoorbeeld een marketingexpert die zich richt op het ontwikkelen van effectieve strategieën om jouw merk te laten groeien, een grafisch ontwerper die verantwoordelijk is voor het ontwerp van verbluffende visuele elementen voor jouw producten en een social media manager die zorgt voor een optimale online aanwezigheid.


Daarnaast hebben we ook een juridisch adviseur die onze licentiepartners helpt bij het opstellen van overeenkomsten en het beschermen van hun intellectuele eigendom. En natuurlijk mag onze klantenservice medewerker niet ontbreken, die zorgt voor een uitstekende ondersteuning van onze partners en klanten.


Met ons hechte team van professionals heb je toegang tot een breed scala aan expertise en ervaring. Wij geloven dat deze samenwerking ons in staat stelt om de beste resultaten te leveren en jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Lisette Overeem

Webdesigner - designer

Als designer ondersteun ik alle licentiepartners bij het visueel in beeld brengen van hun als ondernemer. Denk hierbij aan een logo, visitekaartje, de branding en de website. Daarnaast geef ik trainingen. Ik leer hierbij de dames werken met bepaalde programma’s, maar ook over onderwerpen als bloggen en contentschrijven. Hiermee draag ik bij aan een vliegende start en een online podium en dat is het leukste dat er is.

Marsha Paans

Tekstschrijver

Hi! Ik ben Marsha Paans, tekstschrijver en schrijfcoach. Als kind was ik altijd al gefascineerd door verhalen. Elke maandag fietste ik naar de bibliotheek bij ons in het dorp. Met twee boeken onder de snelbinders racete ik als een gek weer naar huis. Ik kon niet wachten om het verhaal in te duiken! Ik ben ervan overtuigd dat webteksten een machtig wapen zijn voor een ondernemer. Mijn focus ligt daarom op het schrijven van pakken webteksten waarmee ondernemers zich onderscheiden en hun ideale klanten aantrekken.

Margot van Es

Buro Margot - tekstschrijver

Buro Margot schrijft. Jouw verhaal, voor jouw klant. Vanuit mijn oprechte interesse in mensen en een passie voor verhalen verbind ik jou met je doelgroep. Ik schrijf artikelen, reportages, webteksten, mailings, profielteksten; net waar jij behoefte aan hebt. Ik neem jouw lezer mee in jouw verhaal. Schrijf open, persoonlijk en positief. Ik ben van nature nieuwsgierig. En oprecht geïnteresseerd in mensen: Iedereen heeft een verhaal! En een goed verhaal begint bij luisteren. Geen verhaal is hetzelfde. Iedere opdracht krijgt daarom de juiste aandacht. Zo krijg je maatwerk. Jouw verhaal, passend bij jouw doelgroep."

Annoesjka graaf - Fotograaf

Annoesjka Graaf

Fotograaf

Ik ben Annoesjka en één van de gelukkigen die van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Door mijn oog voor schoonheid, styling, creativiteit en het graag omgaan met mensen te combineren, help ik jou de mooiste foto's voor jouw website en socials te maken. Als mens ben ik een tikje bohemian, hou erg van mooie kleuren, van mensen en het ontdekken van mooie plekken.

Mandy Godschalk

Coach

Leiderschap en de regie (terug) nemen over je eigen leven. Dat is wat Mandy drijft.Tijdens haar coachtrajecten en trainingen gaat ze samen met haar klanten op zoek naar wat hen drijft, wat hen tegen houdt en wat hen juist gaat helpen om hun eigen koers te varen. Mandy bouwt vertrouwen op door empathie, begrip en oprechte interesse. Ze is meer dan een klankbord, ze kijkt kritisch mee en helpt met haar humor en praktische ervaring mensen op weg. Zo creëert ze de juiste omstandigheden waardoor mensen effectiever en succesvoller worden.

Chelsey Koops

Content creator

Iedere dag creëer ik met passie content voor ondernemers. Als socialmedia manager vind ik het heerlijk dat ik creatief bezig kan zijn. Wanneer klanten mij input geven kan ik niet wachten om hier mijn ‘magical touch’ aan te geven. Tadaaa!

Floor van Keijzerswaard

Office assistant

Als organisatorische duizendpoot zet ik de puntjes op de i achter de schermen bij Miss Troubleshooter. Ik zorg voor overzicht en structuur en houd deadlines van ons team in de gaten. Heb je ons gemaild? Dan kan het zomaar zijn dat je van mij antwoord krijgt:) Het is een feestje om onderdeel te zijn van dit enthousiaste en professionele team. Wij zorgen ervoor dat JIJ doet waar JIJ blij van wordt!