Miss Troubleshooter - Business coach voor startende ondernemers

Gratis & speciaal voor jou Succesvol starten als zzp'er.

REALISEER HET BEDRIJF VAN JE DROMEN!

Ruim 25 vrouwen transformeerden in 3 maanden van werknemer tot succesvolle zzp-er met een veel mooier inkomen en ervaren nu meer rust en geluk in hun leven. Ze zetten hun talenten vol in en worden op waarde geschat!

Zonder Esther zou ik echt niet zó next level presteren in de ontwikkeling van mijzelf en mijn bedrijf als nu. Ze daagt mij echt uit om nóg verder te gaan dan ik zelf zou doen. Ze denkt mee en stelt krachtige vragen. Hierdoor reik ik steeds net iets verder dan ik had gedacht te kunnen. 
Zo waardevol!

– Annerique van Roosegaarde Bisschop – 

Ben jij...

Al 10 tallen vrouwen zijn je voor gegaan en hebben met dit bewezen traject hun bedrijf succesvol opgestart en in de markt gezet.

Direct opdrachten, door bemiddeling en support bij het vinden van opdrachten.

Virtueel, remote of hybride werken, het kan allemaal!

Stel je eens voor

Dat je alleen nog maar de dingen/werkzaamheden hoeft te doen, die je echt leuk vindt. Dat de rotklusjes niet meer naar jou gaan, maar naar iemand anders. 

Dat jij om advies gevraagd wordt over hoe ze iets het beste kunnen aanpakken en dat er ook nog naar je geluisterd wordt! Dat je werkt op de tijden dat het jou uitkomt èn je ook lekker met je vriendin, zus of partner op stap kunt. Dat je vrij kunt zijn als je kinderen dit ook zijn en veel meer van het leven kunt genieten, dan dat je nu doet. 

Je heerlijk in de tuin in de zon een boterham kunt eten i.p.v. in die doodse kantine op je werk. Je de vogeltjes hoort fluiten en zonder stress aan de volgende klus start. Je bent nog maar één keuze hiervan verwijderd. Wanneer jij ja zegt tegen jezelf en Licentiepartner wordt, gaan wij samen aan de slag en gaat over 3 maanden bovenstaande niet meer over een ander, maar over jou! 

'Speciaal voor vrouwen net als jij, die direct succesvol hun bedrijf willen starten in de zakelijke dienstverlening'

Miss Troubleshooter - Live Q&A - Starten als ZZP-er

Van secretaresse naar Office Performance Expert

Een hele verhelderde vraag van Esther bij aanvang was. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? 
“Dat het niet lukt en dat ik dan weer een baan moet zoeken”, was mijn eigen antwoord.

Dus mijn advies is, ga het gewoon doen! Neem die eerste stap en Esther begeleid je bij alle volgende stappen. Je staat er niet alleen voor. Samen met Esther en alle andere licentiepartners heb je een netwerk aan ervaring die we allemaal met jou willen delen. Zodat jij kunt gaan doen waar jij het beste in bent én waar je de meeste energie van krijgt!

Start met de juiste stappen ook direct succesvol jouw bedrijf

Ik zat al langere tijd niet meer op mijn plek bij mijn werkgever. Ik wilde zzp-er worden, maar ik kom niet uit een ondernemersgezin en ik had geen idee waar te starten. Ik zocht naar een zelfstandig ondernemer die de reis al een keer gemaakt had waarvan ik het kon leren.

Daarnaast was ik bang om fouten te maken, die financiële consequenties zouden hebben. Die kon ik mij niet permitteren. Ik had namelijk al wilde verhalen gehoord van een collega over webbouwers die met de noorderzon vertrokken waren en iemand hadden laten zitten met een site die niet af was. Daar was ze veel geld aan verloren.

Tijdens onze kennismaking bleek dat Esther van Miss Troubleshooter een heel licentiepartnership hiervoor opgezet had waar ik heel makkelijk en snel gebruik van kon maken. En waarmee ik voor de lange termijn verzekerd was van begeleiding, sparring momenten, leren van elkaar en heel veel gezelligheid. Want als net startend zelfstandig ondernemer kan het best eenzaam zijn. En waarom het wiel zelf uitvinden als iemand anders het al heeft gedaan?!

Door Miss Troubleshooter was ik in 3 maanden tijd up and running en kon ik gaan doen waar ik goed in ben.

Ik had met Esther een berekening gemaakt en een uurtarief vastgesteld en met dit uurtarief hoefde ik maar 24 uur per week declarabel te zijn om hetzelfde te verdienen als in mijn fulltime dienstverband. Ik weet nog dat ik dat tegen Esther zei; “waarom is niet iedereen dan zzp’er?”

Wanneer jij de stap zet dan...

Word jij echt voor vol aangezien!

Het is simpel, jij hebt al jaren ervaring, kent de klappen van de zweep en weet als geen ander hoe de hazen in een organisatie lopen. Je weet dus heel goed wat wel en niet werkt. Kortom, jij bent de expert!

Ervaar jij een heerlijke werk & privé balans

Jij hebt de regie over je agenda, bepaalt wanneer je wel en niet werkt en voor welke klant je een opdracht aanneemt. Wil je echte vrijheid ervaren, zorg dan dat je voor meerdere werkgevers werkt. Zo spreid jij je risico's en werk je echt op jouw voorwaarden.

Ga je een hoger inkomen verdienen

Licentiepartners zijn meestal voor het einde van de 2de of de 3de maand in het traject al aan de slag bij opdrachtgevers. Zo kun je direct al een mooi inkomen verdienen, de investering betalen van je omzet, jezelf een goed loon uitkeren èn een buffer opbouwen.

Ervaar je 80% meer werkplezier

Zelf je agenda beheren en je werkzaamheden bepalen, geven je een groot gevoel van vrijheid. Doordat je als expert ingehuurd wordt, ben je niet meer bezig met de rotklusjes, zoals bij je werkgever. Maar kun je de uitdagende taken oppakken, die resultaat opleveren! Zo ervaar je niet alleen meer plezier, maar ook meer voldoening.

Het netwerk van Miss Troubleshooter bestaat uit gelijkgestemde onderneemsters. Iedereen is gestart vanuit dezelfde passie en helpt elkaar. 
Bij twijfel dus gewoon doen!

Ellen Kuit

i-connect Ondernemerssupport

Creëer in 3 maanden jouw droom leven!

Hoe lekker zou het zijn als jij zelf de regie hebt over je agenda, zelf kunt bepalen voor wie je werkt en al je talenten kunt inzetten? Je voelde jezelf nog nooit zo waardevol. Geen rotklusjes meer voor jou, daar ben je te duur voor als zzp-er ;-). 
Vanaf nu word je voor vol aangezien!

Hoe lekker zou het zijn dat ze jou om advies vragen en dat als jij jouw goede ideeën deelt, dit ook nog opgevolgd wordt. Kortom je doet het werk dat je leuk vindt, kunt dit inplannen op de momenten dat het jou uitkomt of je werkt korte tijd voor een leuke opdrachtgever ter vervanging van een zwangerschap en net voordat jij denkt; “het wordt saai” ga jij weer naar de volgende opdracht. 

Lekker frisse energie opdoen en doen waar jij het allerbeste in bent.

Wat ga je ervaren tijdens Q&A?

Marianne Vissers - Vis Connect - procesconsultant

GRATIS Q&A

Ze beantwoorde al mijn vragen en vertelde mij veel belangrijke dingen 
over zzp-er worden, die ik niet wist.

De Q&A is een interactieve sessie waar wij in 1 uur nader kennis met elkaar maken in een kleine groep vrouwen. Je kunt live  je vragen stellen aan mij en uiteraard vertel ik je meer over de mogelijkheden voor jou om licentiepartner te worden.

” Dankjewel Esther voor je SUPER waardevolle informatie, mijn hoofd maakt overuren ;-)”
– Jill

” Wat fijn dat je deze info met ons wilt delen Esther ik laat het even bezinken en kom er snel bij je op terug! Dankjewel, waardevol en prettig hoe je dit doet”
– Meta 

Bedankt - Miss Troubleshooter

ZIE IK JOU ONLINE?

Hier wil je bij zijn, want dit deelt bijna niemand! Wat kun je netto verdienen als zzp-er? Hoe werkt dit?

Veel vrouwen vinden het een uitdaging om een baan te combineren met een gezin. Het is vaak hard werken en vaak weinig verdienen. 
Met verdienen doel ik dan niet alleen op je inkomen, maar ook op de waardering die je ervoor krijgt.

Het is een vaak gehoorde reden om de stap te zetten naar het ZZP-schap. 
Je wilt immers meer! 

Meer voldoening, meer uitdaging en meer waardering voor je werk. Je wilt leuk werk, een goede balans tussen werk en privé en daar ook een goed inkomen voor krijgen. Toch?

INSPIRATIE

In de Q&A geeft Esther je veel waardevolle tips en laat je zien hoe dingen werken, waardoor je een goede keuze kunt maken.

Als conceptdenker zit Esther boordevol ideeën, zie haar als een ideeën machine. Jij stelt een vraag en zij vertelt je honderd uit wat er kan en hoe dit voor jou zou kunnen zijn.

Ze laat voorbeelden zien en laat zien hoe dingen werken. Zo krijg je echt een inkijkje in hoe anderen dit doen en hoe jij dit ook kunt doen! Dit vond ik erg waardevol.
 

Dus ook hoe je makkelijker een inkomen kunt realiseren en je goede tarieven voor jezelf kunt bepalen.


Helder, praktisch en persoonlijk!

Wat ga je ervaren tijdens Q&A?

Dit is je kans om alles te weten te komen over goed en succesvol starten als zzp-er. Geen loze beloftes, geen vage antwoorden, maar duidelijkheid in wat wel en niet werkt.

(on)gelukkig zijn in je werk, heeft effect op je leven

Wanneer jij gelukkiger bent in je werk, zit je lekkerder in je vel en kun je beter zorgen voor je omgeving. Genieten van je ouders, kinderen en de kleine dingen om je heen. Daarnaast verdien je een veel mooier inkomen voor jezelf dan nu in loondienst en kun je dit steeds laten groeien. Geen functioneringsgesprekken meer waar iedereen wat van je vindt. Maar gewoon naar waarde betaalt en gewaardeerd worden. 

Je werk goed doen, dat deed je al, maar nu wordt je er echt blij van en je klanten nog meer. Want door jouw kennis, je enorme werkervaring en doordat jij doet waar je het beste in bent, kunnen jouw klanten groeien. Een win-win en daar mag jij een GOED uurtarief voor vragen! En kun jij optimaal genieten van het leven, denk aan mooie reizen maken, dat mooie designer jurkje kopen waar je al zo lang van droomt of gewoon lekker sparen en aflossen op je hypotheek, het kan allemaal, jij beslist.

Door te werken vanuit je talenten, werk je in flow, gaan de dingen makkelijker en sta je in je kracht. Dit straal je uit naar je omgeving. Je zult ervaren, dat je lekkerder in je vel zit, minder stress ervaart en je fitter voelt. Ik heb al meer dan 40 vrouwen geholpen met de mooiste stappen in hun bedrijf en leven. 

Ik ben zelf ondernemer sinds 2013 en heb in jouw schoenen gestaan. Ik weet hoe het is, wat voor spannende stap het is, wat er allemaal op je af komt, maar ik weet ook hoe het is als je de stap durft te zetten en wij samen aan de slag gaan.

“Stel niet uit tot morgen wat je vandaag samen kunt doen!”

Ik sta aan je zijde bij alle spannende stappen

Met het Licentiepartner traject word je stap voor stap en 1-op-1 geholpen met het opstarten van je bedrijf.

Keuzes maken wordt veel makkelijker, je weet wat de voor en tegens zijn, zo kun je een weloverwogen keuze maken die bij jou en jouw bedrijf past.

Zo maak je geen kostbare starters fouten en begeleid ik je bij alle spannende stappen, nieuwe vragen die je van klanten krijgt en werken we aan je zichtbaarheid, zodat je ook gevonden wordt door klanten. Zo maak jij een vliegende start als zzp-er, versterkt jouw zelfvertrouwen en realiseer je een mooi inkomen!

Een van de eerste stappen is het maken van een duidelijk en beknopt businessplan. Je gaat dit zelf voorbereiden en vervolgens ga je dit bespreken met Miss Troubleshooter. Ik was zelf onzeker over mijn uurloon, ik had geen idee wat de markt deed op dat moment. Dan is het erg prettig iemand aan je zijde te hebben die dat wel weet.

Fleur van Hooff

New Happiness

Een speciaal aanbod voor jou, GRATIS deelnemen en kennis halen over starten als zzp-er

Nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Het was mij ineens duidelijk dat je er als starter niet alleen voor hoeft te staan en dat je met een licentie van Miss troubleshooter een prettig netwerk voor jezelf creëert met gelijkgestemden, maar ook met veel knowhow op uiteenlopende vlakken. Ik hoefde niet alles alleen te bedenken en te regelen. Dat stelde me gerust en heeft me overtuigd.

Tessa van Oers

Tes Consultancy